Firma Virom Group Engineering srl, cu sediul in Timișoara str. Paris nr. 2A, angajează lucratori cu pregatire în Topografie ( studenți, absolvenți de facultate, tehnicieni) cu sau fără
experiență în topografie inginereasca, pentru activități de geodezie in perimetrul localitatilor invecinate cu comuna Biharia.
Cunoașterea limbi engleze la nivel de bază, este necesară pentru comunicarea cu șeful de lucrări.
Oferim un pachet salarial motivant , două mese pe zi, echipament individual de lucru si compensarea cheltuielilor de transport.
Proiectul se desfășoară pe o perioada de trei luni, incepând cu luna august 2019.
Programul de lucru este de la 07.00 la 17.00 pentru un numar maxim de 21 de zile pe luna.
O scurtă descriere a sarcinilor efectuate de topografi:
Lucrul cu instrumente GPS, fabricate de Leica, modelul Leica Viva.
Obligațiile topografilor va fi marcarea profilurilor seismice, la sol, folosind instrumente GPS.
Sunt necesare cunoștințe de bază privind utilizarea instrumentelor GPS (marcarea și înregistrarea punctelor). Potențialii candidați vor urma cursuri de formare pentru începători.
Punctele sunt marcate în aliniament, la fiecare 40m. Condițiile de pe teren pot fi diferite, deoarece plasarea punctelor se face pe terenuri în care sunt plantate diferite culturi (porumb, floarea-soarelui etc.)
În plus față de punctele de marcare, topografi au obligația să colecteze informații suplimentare din teren, cum ar fi poziția traseelor din teren, a canalelor, a barierelor fizice etc.
Echipa topografica se compune din : Topograf (șeful echipei), șoferul echipei și unul sau doi muncitori. Autovehicolul de serviciu este Toyota Hilux an 2019.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, sunt la dispoziția dumneavoastră.
Telefon :+40786356106
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Director tehnic
Ing. Silviu Rosu