ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR 


  1. Studenţii din anii IV Ingineri, anul VI arhitectură și anul II CIS  (excepție fiind ISPM anul IV),  care la sfârşitul programului de studiu NU AU ACUMULAT CREDITELE necesare  (240 de credite pe IV ani de studiu , 360 de credite pe VI ani de studiu sau la Master 120 de credite pe II ani de studiu ) şi  nu depun CERERE PENTRU  REÎNSCRIERE în an terminal în regim cu taxă de disciplină vor fi exmatriculaţi. 
  2. În cazul în care se dorește  REPETAREA  DE AN  s-au RELUAREA STUDIILOR studenții au obligația de a depune cerere în caz contrar  se va opera EXMATRICULAREA.

TERMENE DE DEPUNERE AL  CERERILOR


1.Cererile de reînmatriculare , repetare de an  , reluare studii  şi  de  înscriere în an terminal în regim cu taxă de disciplină pentru anul universitar 2021-2022 se depun la secretariatul facultăţii în perioada 09. 2021 – 16.09.2021   între orele 10-13.


Cererile vor fi luate în considerare, doar dacă se va face dovada plăţii taxei de reînmatriculare , plata primei tranşe de şcolarizare şi plata taxei de procesare dosar (după caz)

Pentru  reînmatriculare , repetare de an  , reluare studii  şi  de  înscriere în an terminal în regim cu taxă de disciplină  lângă cerere trebuie să atașați și o Situație școlară

Cererile se pot trimite si pe e-mail pe adresele secretarelor .

Formularele tipizate se gasesc pe site-ul facultăţii.

Specializarea ISPM si CCIA

D-na secretar Anca Tătar    - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Specializările MTC , Arhitectură și CIS

Secretar şef facultate: 

Krisztina Bordei – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 


Secretar şef facultate

                                   Bordei Krisztina

Data

09.07.2021

Cererile se pot descărca de pe pagina secretariat.